Hoppa till sidans innehåll

Uppdatering - Viktig information angående kursverksamhet och event

25 MAR 2020 21:22
I detta inlägg kan du läsa uppdaterad information gällande vår kursverksamhet och våra kommande event.
  • Uppdaterad: 25 MAR 2020 21:22

Hej!

Under gårdagen hade vi i styrelsen Rock You 2 möte angående våra kurser och kommande event i april och maj. Tidigare har vi gått ut med information om att skjuta fram alla påbörjade kurser och och event fram till och med den 31 mars. Vi har nu utvärderat detta och beslutat att fortsätta skjuta fram aktiviteterna.

Vi anser att det i dagsläget är svårt att avgöra när vi kan fortsätta med kurserna igen och väljer därför att skjuta upp kurser och event tillsvidare, utvärdering av detta kommer fortgå löpande och vi går ut med ny information när det är möjligt.

Vi har beslutat att ställa in Foxkvällen den 4april och Bugg 4ever den 25april. Vår förhoppning är att hitta nya datum för dessa event i framtiden. I dagsläget ställer vi inte in Våravslutningen den 20maj som Trivselgruppen planerar, vi känner att den fortfarande ligger relativt långt fram i tiden och kommer utvärdera detta ytterligare längre fram.

I och med att våra kurser flyttas fram så kommer det tyvärr inte vara möjligt att arrangera ytterligare en omgång med kurser innan sommaren.

Ta hand om varandra så hoppas vi att vi ses igen när kurserna kommer igång igen!

Med vänliga hälsningar

Styrelsen
Dansklubben Rock You 2
genom
Hanna Edberg
Ordförande

 

Skribent: Hanna Edberg
E-post: Adressen Gömd

Medlemskap

Kurser 2020

 

 

 

 

Postadress:
DK Rock You 2 - Danssport
Höjdgatan 7
64132 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info