Hoppa till sidans innehåll

Glädjande nyheter

10 FEB 2022 19:28
Efter nästan 2år med starka restriktioner och anpassade kurser har vi nu möjlighet att erbjuda kurser med byten på ring.
  • Uppdaterad: 10 FEB 2022 19:28

Idag har vi glädjande nyheter!

Efter nästan 2år med starka restriktioner och anpassade kurser har vi nu möjlighet att erbjuda kurser med byten på ring. Så nu kan du anmäla dig till våra kurser precis som innan pandemin, utan krav på paranmälan. Detta förutsätter dock att vi alla tar vårt ansvar och stannar hemma vid symptom. Vi är fullt medvetna om att inte alla vill eller är redo att återgå till danskurser där man dansar med alla. Därför kommer ni som vill fortfarande ha möjlighet att välja att dansa hela kursen med den ni paranmäler er med.  Vår förhoppning är att kunna arrangera kurser som passar för er alla.

Det är fortfarande viktigt att vi alla tar vårt ansvar och stannar hemma vid sjukdom eller misstänkt Covid-19. Pandemin pågår fortfarande trots borttagna restriktioner.  

Vi ser med glädje fram emot vårens alla kommande kurser och aktiviteter.

Du kan läsa mer på folkhälsomyndighetens och danssportförbundets hemsida.

https://www.danssport.se/NYHETER/atgardermotcovid-19havs/

https://www.folkhalsomyndigheten.se/nyheter-och-press/nyhetsarkiv/2022/februari/de-flesta-atgarder-mot-covid-19-upphor-den-9-februari/

Skribent: Hanna Edberg
E-post: Adressen Gömd

Medlemskap

Kurser 2020

 

 

 

 

Postadress:
DK Rock You 2 - Danssport
Höjdgatan 7
64132 Katrineholm

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info