Maxi United

Supporta oss i Dansklubben Rock You 2 genom att visa/scanna en kod när du handlar hos Maxi ICA Stormarknad Katrineholm.

Så här fungerar det!

1. Du måste ha ICA-Kort

2. Spara länken på telefonen.*

3. Shoppa loss på ICA Maxi i Katrineholm.

4. Visa/scanna sträckkoden när du handlar, viktigt att du även använder ditt ICA-Kort.

Koden kan endast användas i samband med ICA-kort och innebär att Maxi ICA Stormarknad Katrineholm kommer ge tillbaka en summa på 1% av hela köpbeloppet. Inga extra avgifter tillkommer och alla individuella rabatter och bonusar fungerar som vanligt.

Tack för att du är med och sponsrar vår förening genom att handla på ICA Maxi i Katrineholm!

*Vi kommer även ordna så du kan få ett klistermärke att sätta på ditt ICA-Kort i framtiden!

Har du inte möjlighet att spara ner länken på din telefon?
Hör då av dig till This is a mailto link så skriver vi ut och plastar in ett kort åt dig.

Uppdaterad: 05 DEC 2018 21:28 Skribent: Hanna Edberg

Kurser 2018